De verkoop van iPhone-verkopen daalde met 15 procent

Eerder waarschuwde Apple CEO Tim Cook dat de teleurstellende voordelen van de verkoop van de iPhone en de waarschuwingen die nu eerlijk zijn. De verkoop van de iPhone daalde in het jaar tot 2018 met ongeveer 15% in vergelijking met vorig jaar. Dus de voordelen van het bedrijf zijn ook gedaald, hoewel Apple een aantal van de belangrijkste punten heeft benadrukt, zoals een groter 1,4 miljard iOS en betere resultaten voor iPads, Macs en andere apparaten. Het is belangrijk dat dit de eerste keer is dat de verkoop is gevallen sinds de iPhone de afgelopen tien jaar uitkwam. Na het uitbrengen van financiƫle resultaten in het afgelopen kwartaal, zei Tim Cook in een interview met Reuters dat het bedrijf overweegt om de prijs van de iPhone in sommige gebieden te verlagen, zoals we eerder hebben geschreven. Hij suggereert een verandering in de lokale valuta, wat betekent dat de prijs van de iPhone aanzienlijk is gestegen. Hij zegt dat Apple een aantal van de economieƫn van de markt heeft onderzocht en suggereert ook enkele lokale prijzen om de verkoop te verhogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *